Έκθεση με τίτλο «Ασκήσεις Ψυχικής Έντασης και Ορμής»

Έκθεση με τίτλο "Ασκήσεις Ψυχικής Έντασης και Ορμής", στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, της εικαστικής ομάδας χωρο - χρόνος, από 6 Μαίου έως 2 Ιουνίου.

23ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης που οργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» από 24 έως 31 Μαΐου 2017 με ελεύθερη είσοδο στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Για το φεστιβάλ δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στη Περιφέρεια Κρήτης

Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει την παράσταση ΛΗΘΗ «στο σπίτι»

Μία ατελής, εργασία-παράσταση της ΛΗΘΗΣ του Δημήτρη Δημητριάδη. Ατελής γιατί παρουσιάζονται οι τρείς από τους μονολόγους και μικρά αποσπασματικά μέρη των άλλων δύο. Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει την παράσταση ΛΗΘΗ, «στο σπίτι», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21:30, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Επιστημονική Διημερίδα: «Πρόληψη, Συνέργεια, Ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας»

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Καινοτομίας του Δήμου Ηρακλείου , το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου διοργανώνουν Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Πρόληψη, Συνέργεια, Ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας».

Παρουσίαση βιβλίου «Τρίτο Μνημόνιο-Η Ανατροπή μιας Ανατροπής» της Νάντιας Βαλαβάνη

Ο Εκδοτικός Οίκος Α. Α. ΛΙΒΑΝΗ και το Βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟ παρουσιάζουν το βιβλίο της Νάντιας Βαλαβάνη «ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ -Προσωπικά τεκμήρια μιας συλλογικής διάψευσης»

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, στις 7:30 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δ. Ηρακλείου, (Ανδρόγεω 4 - ισόγειο).

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων