Έκθεση με τίτλο «Ασκήσεις Ψυχικής Έντασης και Ορμής»

Έκθεση με τίτλο "Ασκήσεις Ψυχικής Έντασης και Ορμής", στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, της εικαστικής ομάδας χωρο - χρόνος, από 6 Μαίου έως 2 Ιουνίου.

Θεατρικό Δρώμενο «ΤΙ ΦΑΣΗ ?» από την Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Από την Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου), Σάββατο 13 και Κυριακή 14 στο Φοιτητικό Κέντρο στις Βούτες και Δευτέρα 15 έως Δευτέρα 22 Μαΐου στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείο.

Έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φ.Ο.Π.Κ.

Σας προσκαλούμε στην έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φ.Ο.Π.Κ. με θέμα «Επαφή». Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16 έως και 21 Μαΐου, στην πύλη Βιτούρι. Στα πλαίσια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον φωτογράφο Σταύρο Σταματίου, το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 20:30.

24η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδος

Η 24η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδος, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου,από τις 19 Μαΐου ημέρα Παρασκευή έως 21 Μαΐου ημέρα Κυριακή

Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει την παράσταση ΛΗΘΗ «στο σπίτι»

Μία ατελής, εργασία-παράσταση της ΛΗΘΗΣ του Δημήτρη Δημητριάδη. Ατελής γιατί παρουσιάζονται οι τρείς από τους μονολόγους και μικρά αποσπασματικά μέρη των άλλων δύο. Η θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει την παράσταση ΛΗΘΗ, «στο σπίτι», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21:30, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων