inner image

Φωτογραφική Έκθεση «Η Άγνωστη Σαμαριά»

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου με χαρά σας προσκαλεί στην Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Η Άγνωστη Σαμαριά» που θα παρουσιάσει από 28 Μαΐου ως και 3 Ιουνίου 2016 στην Πύλη Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Σ Χανίων και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και του Δήμου Χανίων.
Η έναρξη της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στις 19:30, με παρουσιάσεις, ομιλίες και προβολές από ορειβατικές δραστηριοτητες στην περιοχή της Σαμαριάς.

Σεμινάριο «σχεδιασμός και διακόσμηση εσωτερικών χώρων»

Ένα νέο σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν γνώσεις διακόσμησης, να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και για επαγγελματίες του κλάδου (μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, κατασκευαστές, πωλητές ειδών σπιτιού κ.α), που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Έκθεση με θέμα «Ο Μίτος της Αριάδνης και ο Αργαλειός της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη Gandhi στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου».

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στο πλαίσιο δράσεων σύνδεσης  του Μουσείου με την τοπική κοινωνία, συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο των Ορέων Έκθεση με θέμα «Ο Μίτος της Αριάδνης και ο Αργαλειός της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη Gandhi στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου». Οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 24 Μαΐου έως Δευτέρα  20 Ιουνίου 2016,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου...

Έκθεση Φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ και ο Τομέας Φωτογραφίας του Α έτους διοργανώνουν την έκθεση των σπουδαστών της σχολής και σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση που θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα.

Ημερίδα για το Kέντρο Διαμεσολάβησης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

ΗΜΕΡΙΔΑ με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Η διαμεσολάβηση στην υπηρεσία του επιχειρηματία και του πολίτη»...

Εγκαίνια του Κέντρου Διαμεσολάβησης Επιμελητήριου Ηρακλείου

Σας καλούμε στα εγκαίνια του Κέντρου Διαμεσολάβησης Επιμελητηρίου Ηρακλείου...

To 1o Επιστημονικό Συνέδριο για τα Δεδομένα στο Ηράκλειο - 1ο Workshop “Data Driven World”

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την αιγίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης και της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει το 1ο  Workshop “Data Driven World”, έχοντας στόχο να φέρει σε επαφή ανθρώπους από  την έρευνα, τη δημοσιογραφία, τη δημόσια υγεία, τους δημόσιους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις , την εκπαίδευση, την οικονομία και την ανάπτυξη, με τον κόσμο των Δεδομένων...

Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2016: 2ο Συνέδριο Καινοτόμων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Με στόχο την προβολή και παρουσίαση καλών πρακτικών, διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων), τριήμερο συνέδριο με τίτλο: «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2016:  2ο Συνέδριο παρουσίασης και προβολής Καινοτόμων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, για το σχολικό έτος 2015-16»....

«Πάντρεμα» Κρητικής και Αζέρικης μουσικής

«Πάντρεμα» Κρητικής και Αζέρικης μουσικής σε εκδηλώσεις στην Κρήτη που πραγματοποιούν η Περιφέρεια με την Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ειδικότερα, στις 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:30 - 12:30 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις με τους μαθητές στο χώρο του 4ου & 50ου Δημ. Σχολείων Ηρακλείου.

Έκθεση με θέμα «Ο Μίτος της Αριάδνης και ο Αργαλειός της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη Gandhi στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου»

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στο πλαίσιο δράσεων σύνδεσης  του Μουσείου με την τοπική κοινωνία, συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο των Ορέων Έκθεση με θέμα «Ο Μίτος της Αριάδνης και ο Αργαλειός της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη Gandhi στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου». Οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 24 Μαΐου έως Δευτέρα  20 Ιουνίου 2016,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου.

Επαγγελματικό σεμινάριο Email marketing - sms marketing - τεχνολογίες google

Επαγγελματικό σεμινάριο Email marketing - sms marketing - τεχνολογίες google. Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με την διαφήμιση της επιχείρησης τους ή γενικά με την διαφήμιση επιχειρήσεων και θέλουν να επεκταθούν σε νέα σύγχρονα εργαλεία marketing, ώστε να δημιουργήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή αποδοτικές διαφημιστικές καμπάνιες.

Εσπερίδα του Μουσείου Καζαντζάκη με θέμα: Νίκος Καζαντζάκης – Λευτέρης Αλεξίου: Μια συνομιλία

Με αφορμή τη σχολιασμένη επανέκδοση του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος «Αξέχαστοι καιροί» του Λευτέρη Αλεξίου (επιμέλεια Νίκου Χρυσού), από τις Εκδόσεις Καστανιώτη, το οποίο αναβιώνει το χρονικό της φιλίας Καζαντζάκη – Αλεξίου, το Μουσείο Καζαντζάκη οργανώνει Εσπερίδα με θέμα:  Νίκος Καζαντζάκης – Λευτέρης Αλεξίου: Μια συνομιλία.

Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα «Γιώργος Ανεμογιάννης» στη Μυρτιά.

Σάββατα με τους Επιστήμονες: «Η φίλη μας, η Αστρονομία»

«Σάββατα με τους Επιστήμονες» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (1ο και 3ο Σάββατο κάθε μήνα). Σάββατο 4 Ιουνίου 2016: «Η φίλη μας, η Αστρονομία»

Παγκρήτια Νοσηλευτική Ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια- Ποιότητα-Αποτελεσματικότητα στις Υπηρεσίες Υγείας»

«Ασφάλεια- Ποιότητα-Αποτελεσματικότητα στις Υπηρεσίες Υγείας» είναι το θέμα της Παγκρήτιας Νοσηλευτικής Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και κατά τις ώρες 9.00 π.μ.- 16.00.

Συζήτηση για το νέο σχολείο που μας περιμένει από Σεπτέμβρη

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Ηρακλείου σας καλεί σε συζήτηση - σύσκεψη για τις αλλαγές στο σχολείο, το Σάββατο 4 Ιούνη ώρα 12.00 το μεσημέρι στο Πολύκεντρο Νεολαίας ...

 

Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Ο Σύνδεσμος  Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης ,τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΕΠΣΗ , το Σάββατο 4 Ιουνίου  2016 και ώρα 08.30 -15.00, θα διοργανώσει σεμινάριο  στις εγκαταστάσεις του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο ΣΕΡΡΑ Η ψυχή του Πόντου

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο ΣΕΡΡΑ Η ψυχή του Πόντου, στο Ηράκλειο την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο OPUS wine bar πάροδος ΟΤΕ.

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα 'Ουρανόεσσα'

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Χαρταετός,σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα. Την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 στις 20:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

 

Δωρεάν σπιρτομετρήσεις στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. - Α.Π.Η. του Πόρου

Η Aντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης  σε συνεργασία με την ομάδα ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ (υπεύθυνος Ιατρός κ. Τζανάκης Νικόλαος) στα πλαίσια δράσεων για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν σπιρομετρήσεις και πνευμονολογικός έλεγχος στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Πόρου  σήμερα από τις 9:00 μέχρι τις 13:00.

Εσπερίδα για το Αστικό Πράσινο στο Ηράκλειο

Στο πλαίσιο των δράσεων - εκδηλώσεων του Δήμου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Τρίτη 7  Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην οδό Κορωναίου 9, στον 1ο όροφο θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα με θέμα το “Αστικό Πράσινο στo Ηράκλειο”με έγκριτους ομιλητές από το ΓΕΩΤΕΕ, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και άλλους φορείς, σε μία προσπάθεια να δοθεί έμφαση στο πράσινο της πόλης μας, στον βασικό ρόλο που παίζει για την αστική ορνιθοπανίδα, με σημαντικές προτάσεις και ιδέες που έχουν εφαρμογή από τον κάθε πολίτη αλλά και από τη συνεργασία των πολιτών με τις Τοπικές Δημοτικές Αρχές.

Εσπερίδα με θέμα: «CANDIA, ο δρόμος του νερού και οι κρήνες»

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου και το Σωματείο Επαγγελματιών  Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης συνδιοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: « CANDIA, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΝΕΣ».

Παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου»

Το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και οιι εκδόσεις Διόπτρα, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη "Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου" την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 20:00 στον κινηματογράφο Βιτσέντζος Κορνάρος, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Eκδήλωση στην μνήμη του Γιώργη Ν. Ξυλούρη με συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών Ξυλούρηδων

Στις 9/6/2016 στο κηποθέατρο "Ν. Καζατζάκης" θα πραγματοποιοιθεί εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου "Ξαστεριά" στην  μνήμη του Γιώργη Ν. Ξυλούρη με συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών Ξυλούρηδων.

 

afisa

Kαλοκαιρινή εκδήλωση “Άσπρα Καράβια τα Όνειρα μας”

Το ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. - Α.Π.Η. Κατσαμπά, σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή εκδήλωση με τίτλο “Άσπρα Καράβια τα Όνειρα μας” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ. στο χώρο του Κέντρου...

 

Τζαμαλ «Η Φαβέλα»

Ο Τζαμάλ (Βόρεια Αστέρια) παρουσιάζει το νέο του δίσκο με τίτλο «Η Φαβέλα» με Squeezy Anks και μπολικη τρελα.

Κουκλοθέατρο «ΤΟ ΔΕΝΤΡO ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ» του Σελ Σιλλβερσταιν

Την παράσταση το «ΤΟ ΔΕΝΤΡO ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ» του Σελ  Σιλλβερσταιν,   παρουσιάζει το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο Πολύκεντο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου        (Ανδρόγεω   2 - ισόγειο)  η ομάδα Κουκλοθέατρου  ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ...

Έκθεση με θέμα «Ο Μίτος της Αριάδνης και ο Αργαλειός της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη Gandhi στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου»

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στο πλαίσιο δράσεων σύνδεσης  του Μουσείου με την τοπική κοινωνία, συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο των Ορέων Έκθεση με θέμα «Ο Μίτος της Αριάδνης και ο Αργαλειός της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη Gandhi στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου». Οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 24 Μαΐου έως Δευτέρα  20 Ιουνίου 2016,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου.

«Εφηβεία: Μια μεταβατική ηλικία σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη εποχή, Πρόληψη και έγκαιρη παρέμβαση»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) συνδιοργανώνουν εσπερίδα με θέμα «Εφηβεία: Μια μεταβατική ηλικία σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη εποχή, Πρόληψη και έγκαιρη παρέμβαση» την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:30-21:00  στην Πειραματική Σκηνή (Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου) με ελεύθερη είσοδο...

The Dubrovniks

Οι Dubrovniks εμφανίστηκαν στη σκηνή του Sydney στα τέλη της δεκαετίας του 80, όντας ήδη λίγο ή πολύ γνωστοί στους μουσικούς κύκλους από προηγούμενα projects: ήταν δηλαδή σχεδόν supergroup στους υποψιασμένους μουσικούς κύκλους, αφού όλοι τους είχαν από μια αξιοσέβαστη πορεία. Το όνομά τους προέκυψε, μετά από αλλαγές, από τον τόπο καταγωγής των Roddy `The Raj’ Radalj και Boris Sujdovic – και επειδή το The Adorable Ones που είχαν επιλέξει στην αρχή ήταν ήδη πιασμένο.

Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΡΟΔΑΥΓΗ»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ «Η ΡΟΔΑΥΓΗ» διοργανώνει Φιλανθρωπική Εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη  Ατόμων με Νοητική Υστέρηση  στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζηδάκις»  την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ.

Ημερίδα για την ελληνική αγορά κρέατος

Οι νομοθεσίες, οι απαιτήσεις αδειοδότησης και όλες οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα.

«Βραδιά Σύγχρονης Φυσικής» από τo Πανεπιστήμιο Κρήτης

To Πανεπιστήμιο Κρήτης σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στη «Βραδιά Σύγχρονης Φυσικής», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:30-20:00 , στην αίθουσα «Καστελλάκη» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το Μουσικό Σχήμα «ΡΙΖΕΣ» στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στις 20:30 το παραδοσιακό μουσικό σχήμα <<ΡΙΖΕΣ>> συστήνεται στο κοινό του Ηρακλείου και με αφορμή την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο ‘ΡΙΖΕΣ’, σας προσκαλεί στην μουσική παρουσίαση που θα γίνει στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2, 71202. Τ. 2810399211) στις 20:30.

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις της Χώρας των Παραμυθιών

Η Χώρα των Παραμυθιών αποτελεί τον πρώτο σταθμό της εκπαίδευσης του παιδιού και όπως κάθε χρόνο, αξιοποιεί τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της με σκοπό να αναδειχθούν οι ικανότητες, οι δεξιότητες και τα ταλέντα των παιδιών μας! Μέσα από τα θέματα που η παιδαγωγική ομάδα της Χώρας των Παραμυθιών προσεκτικά επιλέγει, στοχεύουμε στο να χαρίσουμε ένα εκπαιδευτικό δώρο σε παιδιά και γονείς! Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Χώρας των Παραμυθιών θα γίνουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου και την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στο Μικρό Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις (είσοδος από Λεωφ. Πλαστήρα), στις 18:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Ένα βιβλίο για την Αγάπη... από τις εκδόσεις Ίτανος

Οι εκδόσεις Ίτανος σάς προσκαλούν το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης για να ανακαλύψουμε μαζί το νόημα της αληθινής αγάπης!

Η Γιορτή της Μουσικής έρχεται στο Ηράκλειο

Για 7η κατα σειρά χρονιά, η Γιορτή της Μουσικής έρχεται στο Ηράκλειο, σε πλατειες και πεζοδρόμους, με δεκάδες μουσικούς να χρωματίζουν μελωδικά την πόλη! 

Στις 20-22 Ιουνίου, ταυτόχρονα με εκατοντάδες ελληνικές και ευρωπαικές πολεις, η Γιορτή της Μουσικής επιστρέφει, και το Ηράκλειο φοράει "τα μουσικά" του, με μουσικές για όλα τα γούστα και ηλικίες  Το πλήρες πρόγραμμα για φέτος έχει ως εξής:

Xylouris White

Τι να πρωτοπούμε για αυτό το ντουέτο! Ο δίσκος τους Goats (σε παραγωγή του Guy Picciotto των θρυλικών Fugazi) βρέθηκε στην πρώτη θέση των charts του διάσημου Billboard (#1 στην κατηγορία World Music). Το New Yorker τους αποθεώνει και το Pitchfork τους βγάζει το καπέλο. Οι Nick Cave & The Bad Seeds επιλέγουν το κομμάτι τους Darvish Two για την επετειακή συλλογή που επιμελήθηκαν για το, κατά πολλούς αξιολογότερο μουσικό περιοδικό στον κόσμο, Mojo.

Παιχνίδι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου με τις αρχαίες γραφές της Γραμμικής Α και Β!

Η δράση «Οπτικές μεταφράσεις της Γραμμικής Α και της Γραμμικής Β γραφής» που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου από τις 21-23 Ιουνίου 2016 (ώρες 11:00 – 15:00), παρουσιάζει έργα δημιουργικού σχεδίου με εκπαιδευτικό χαρακτήρα που δημιουργήθηκαν μέσω σύγχρονων τεχνολογιών οπτικής επικοινωνίας από σχεδιαστές του Sheffield Hallam University–Sheffield Institute of Arts σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Μουσική εκδήλωση του Μουσικού σχολείου ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Θα μας τιμήσει πολύ η παρουσία σας στη μουσική εκδήλωση του σχολείου μας που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού σχολείου Ν. Ηρακλείου, " ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" .

 

Με εκτιμηση

Ο Προεδρος

& τα μελη

 

Η βραβευμένη παράσταση «Ψέματα ή Αλήθεια» στο Ηράκλειο

Ένα επίκαιρο, ευρηματικό και βραβευμένο πολιτικό παραμύθι για ενήλικες που έχει συμπληρώσει 3 χρόνια παραστάσεων στην Αθήνα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό του Ηρακλείου την Τετάρτη 22, Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζηδάκις, στις 21.30.

Συναυλία μουσικής δωματίου για φλάουτο και βιολί με εργά του 18ου αιώνα

Συναυλία μουσικής δωματίου για φλάουτο και βιολί με εργά του 18ου αιώνα στον πολυχώρο "ΔιαRτηρητέο" ...

Γιώργος Μαζωνάκης - Summer Concert 2016

Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από το Κατράκειο Θέατρο το 2013 με αφορμή τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και συνεχίστηκε πέρυσι στο Θέατρο Βράχων και στο Κατράκειο, φέτος αποκτά οργανωμένη μορφή σε όλη την Ελλάδα.

Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια που δίνει τη δυνατότητα στον ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό.

Ενημερωτική εσπερίδα για τις εξωαρθρικές επιπτώσεις των ρευματικών νοσημάτων

Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του αλλά και του γενικού κοινού και σε συνεργασία με την Κλινική Ρευματολογίας, Κλινικής Ανοσολογίας και Αλλεργιολογίας του ΠαΓΝΗ, διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα για τις εξωαρθρικές επιπτώσεις των ρευματικών νοσημάτων.

Η θεατρική Ομάδα του 7ου ΓΕΛ παρουσιάζει το Όνειρο Θερινής Νυκτός του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Η θεατρική Ομάδα του 7ου  ΓΕΛ Ηρακλείου παρουσιάζει το Όνειρο Θερινής Νυκτός του Ουίλλιαμ  Σαίξπηρ  στην Πύλη Βηθλεέμ στα Ενετικά Τείχη (οδός Πλαστήρα, απέναντι από το Πανάνειο) Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:30

Εκδήλωση για την Καινοτομια και την Επιχειρηματικότητα

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου πραγματοποιούν  εκδήλωση με θέμα: «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Σύγχρονη Πόλη» την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην οδό Κορωναίου 9, στον 1ο όροφο.

«ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» από τη θεατρική ομάδα «Μετριοφάνηδες» του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου

Η θεατρική ομάδα «Μετριοφάνηδες» του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του Αριστοφάνη την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, ώρα 21:00 στην Πύλη Βηθλεέμ.

Ημερίδες Ενημέρωσης «ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου σας προσκαλεί σε Ημερίδες Ενημέρωσης για να γνωρίσετε από κοντά το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και το Πανεπιστήμιο UCLAN.

Συναυλία με τους STAVENTO από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26η Ιουνίου, ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη με την πραγματοποίηση συναυλίας με τους STAVENTO στο Ηράκλειο

Μουσικοχορευτική βραδιά για την Αναβίωση του Εθίμου του «Κλήδωνα»

Ο Πρόεδρος της  4ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ζερβάκης Κωνσταντίνος και τα Μέλη του Συμβουλίου σε Συνεργασία  με τον Όμιλο Βρακοφόρων της Νέας Γενιάς και τη ΔΗΚΕΗ  διοργανώνουν     Μουσικοχορευτική     βραδιά για την Αναβίωση του Εθίμου του «Κλήδωνα».

Παρουσίαση του βιβλίου «Ντελχάζ, ο Έλληνας που πολέμησε τους τζιχαντιστές»

Το βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης και οι εκδόσεις Ινφογνώμων σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ντελχάζ, ο Έλληνας που πολέμησε τους τζιχαντιστές»

του Ντελχάζ του Έλληνα, που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 19:30...

Διασκέδαση με τη «μεγαλύτερη» θεατρική ομάδα των Χανίων

Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, στις 8μ.μ. στην αίθουσα Μανώλη Καρέλλη θα διασκεδάσετε με την ... "μεγαλύτερη" θεατρική ομαδα των Χανίων! 

Εκθεση ζωγραφικής με τίτλο ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΙΙ

Εκθεση ζωγραφικής με τίτλο "ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΙΙ", απο το Μουσείο Εικαστκών Τεχνών Ηρακλείου.

Νέο Σεμινάριο για εκπαιδευτές ΙΕΚ

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει σεμινάριο που απευθύνεται σε εκπαιδευτές ΙΕΚ στους οποίου παρέχει εξειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής ,Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Δήμων και στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης...

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου διοργανώνει διήμερο τουρνουά ζευγών

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου διοργανώνει διήμερο τουρνουά ζευγών στη μνήμη του συναθλητή μας Κώστα Σκανδάλη.

Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανάτων για γεγονότα και τις συνθήκες ζωής την περίοδο της Κατοχής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθανάτων σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση αυτή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 στις 8.00΄ μμ στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου στους Αθανάτους.

Η ψυχοκοινωνική στήριξη της σχολικής κοινότητας από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Ηρακλείου

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί Εσπερίδα με θέμα «Η Ψυχοκοινωνική Στήριξη της Σχολικής Κοινότητας από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Ηρακλείου». Η Εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιεί διήμερες εκδηλώσεις στο κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις" τη Δευτέρα και Τρίτη 27 και 28/6/2016 όπου θα παρουσιάσουν οι μαθητές των τμημάτων εκμάθησης  τις δραστηριότητες όλου του χρόνου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σεμινάριο ΕΦΕΤ – Υγιεινής & Ασφάλειας τροφίμων

Σύμφωνα με την Υγειονομική Διάταξη του ΕΦΕΤ (ΦΕΚ 2718/8-10-2012) δημιουργείται η υποχρέωση σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων και ποτών, σε  όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, να εκπαιδευτεί – πιστοποιηθεί σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας (άρθρο 9 της υγειονομικής νομοθεσίας και στο ΦΕΚ 1616 ΕΦΕΤ).  Στις 29 και 30 Ιουνίου 2016 και ώρες 16:00-21:00 θα υλοποιηθεί στο Ηράκλειο το σεμινάριο με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – ΕΦΕΤ» για τις επιχειρήσεις ή φορείς ιδιωτικού αλλά και δημόσιου τομέα του Νομού Ηρακλείου.

«ΤΕΧΝΗ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ» - 1ο Παγκρήτιο φεστιβάλ δρόμου στο Ηράκλειο

Ονειρευτήκαμε τέσσερεις μέρες γιορτής για την πόλη μας. Τέσσερεις μέρες με τους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες γεμάτους χορούς, τραγούδι, χρώματα και εξαίσιες μουσικές. Ξεκινάμε την Πέμπτη 30 Ιουνίου, με ζωγραφική, καλλιτεχνικό Graffiti, γλυπτική και κατασκευές (installations), θέατρο δρόμου, χορωδίες, όπερα, μουσικά σχήματα, αλλά και τυμπανιστές, μικρές μπάντες, Break Dance και Hip-Hop, χειροτέχνες, καλλιτέχνες της παντομίμας, κλόουν, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους, performers, και τολμηρούς skaters. Στόχος μας να μεταμορφώσουμε το κέντρο της πόλης σε ένα μεγάλο, ανοιχτό θέατρο τέχνης. Γι’ αυτό και καλούμε τόσο τους νέους δημιουργούς, όσο και τους παλαιότερους και καταξιωμένους, να συμμετάσχουν και να αφήσουν το στίγμα τους στην πόλη. Να έρθουν σε ζωντανή επαφή με το κοινό και να του προσφέρουν την απόλαυση της μέθεξης σε ό,τι σπουδαίο προσφέρει η τέχνη.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE