inner image

ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου- Νέος Κύκλος Βιωματικών σεμιναρίων:


Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης, στο πλαίσιο των δράσεών του και σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα", διοργανώνουν νέο κύκλο έξι (6) βιωματικών σεμιναρίων για Γονείς και Παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Σεμινάριο με τίτλο: «Αξιοποίηση συστημάτων ελ/λακ στο δημόσιο τομέα – στη δημόσια διοίκηση και αυτοδιοίκηση»

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοινώνει την διοργάνωση σεμιναρίου (διάρκειας 12 ωρών). Το σεμινάριο ξεκινάει στις 14/05/2015, και οι διαλέξεις του ολοκληρώνονται στις 10/06/2015. Μετά την ολοκλήρωση των διαλέξεων ακολουθεί η ανάπτυξη έργων συνεισφοράς και εκπόνηση project. Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στη θεματική περιοχή της δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησης, με τίτλο: «Αξιοποίηση συστημάτων ελ/λακ στο δημόσιο τομέα – στη δημόσια διοίκηση και αυτοδιοίκηση»

Σεμινάριο μουσικής δωματίου εγχόρδων οργάνων για νέους μουσικούς

Σεμινάριο μουσικής δωματίου εγχόρδων οργάνων για νέους μουσικούς διοργανώνει το κουαρτέτο «evenos» από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου. Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι τις 15 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου. Το σεμινάριο περιλαμβάνει ατομικά μαθήματα σε βιολί, βιόλα, τσέλο, μαθήματα μουσικής δωματίου, μαθήματα ορχήστρας.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: 'Χρήση Μηχανημάτων Έργου: Ασφάλεια, Νομοθεσία, Πιστοποίηση'

Το Σωματείο Logistics Κρήτης και το  Σωματείο Πτυχιούχων Χειριστών & Βοηθών Μηχανημάτων Έργου Νομού Ηρακλείου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, και τη συμμετοχή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας συνδιοργανώνουν στο Ηράκλειο ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : Χρήση Μηχανημάτων Έργου : Ασφάλεια, Νομοθεσία, Πιστοποίηση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:30 στις αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Κρήτης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Έκθεση με θέμα «Οι όμορφες εικόνες του Βελγικού Κέντρου Κόμικς»

Ο Επίτιμος Πρόξενος Βελγίου κος Yves Maebe σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα και το Βελγικό Κέντρο Κόμικς βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν ότι από τις 5 έως και τις 19 Ιουνίου 2015 η έκθεση
«Οι όμορφες εικόνες του Βελγικού Κέντρου Κόμικς» θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Διάλεξη για την ψυχική υγεία

Στο Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης και στο πλαίσιο λειτουργίας της Ομάδας Ανταλλαγής Απόψεων – Συναισθηματικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί  διάλεξη με θέμα:

  • “Το άγχος και η διαχείρισή του” την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 09.00 π.μ. ,

από τον Ψυχίατρο -Ψυχοθεραπευτή κ. Χρήστο Μόκκα και την ενεργό συμμετοχή   των φοιτητών Κοινωνικής Εργασίας  Ζ ´ Εξαμήνου του Α.ΤΕΙ Κρήτης.

Η διάλεξη απευθύνεται κυρίως στους κατοίκους της δημοτικής Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού. Για πληροφορίες μπορείτε στα τηλέφωνα 2810221738, 2810221730 (κα Φουντουλάκη Μαρία).

Agrockathon - το πρώτο αγροτικό Hackathon

Το Agrockathon, το πρώτο αγροτικό Hackathon που διοργανώνεται στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις  5-7 Ιουνίου στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Στόχος των διοργανωτών είναι να φέρουν σε επαφή επαγγελματίες του αγροτικού τομέα και τεχνολόγους της πληροφορικής, ώστε να γίνει ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών και να δημιουργηθούν συσκευές και συστήματα ως τεχνολογικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα του αγροτικού τομέα.

«Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου

«Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη. Παρασκευή 5, Σάββατο 6, & Κυριακή 7 Ιουνίου στο ΔΙΑRΤΗΡΗΤΕΟ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ημερίδα με θέμα: «Η νέα ΚΑΠ ως εργαλείο ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας»

O Δήμος Ηρακλείου και η Αναπτυξιακή Ηρακλείου σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: «Η νέα ΚΑΠ ως εργαλείο ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 στις 19:30, στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού - Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (είσοδος από την οδό Γιαννίκου).

Συνέδριο παρουσίασης και προβολής καινοτόμων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου 2014-2015

Με στόχο την προβολή και παρουσίαση καλών πρακτικών, διοργανώνεται από το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, τριήμερο συνέδριο με τίτλο: «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2015:  Συνέδριο παρουσίασης και προβολής καινοτόμων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, για το σχολικό έτος 2014-2015».

Βιωματικό Σεμινάριο με παράλληλη συμβουλευτική μάρκετινγκ σε θέματα Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Σεμινάριο της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του Τ.Ε.Ι. Κρήτης για τις 30-31 Μαϊου και 6-7 Ιουνίου. Το Σεμινάριο θα είναι βιωματικό με παράλληλη συμβουλευτική μάρκετινγκ σε θέματα Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, εγχώριας και διεθνούς

Εγκαίνια Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Εγκαίνια του μουσείου Χριστιανικής τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στις 19:30

Εργαστήριο σαπουνιού ελαιολάδου

Το ερχόμενο Σάββατο 6/6/2015 θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη στην οδό Ταντάλου και Γαζίου, με την ενεργή συμμετοχή των παρευρισκομένων, εργαστήριο σαπουνιού ελαιολάδου. Έχει προηγηθεί στις 9/5/2015 παρουσίαση της μεθόδου παρασκευής και παρασκευή σαπουνιού από τον σύλλογο μας  Όποιος επιθυμεί να παρασκευάσει σαπούνι με τη υπόδειξη και επίβλεψη μας πρέπει να το δηλώσει στο τηλέφωνο  6979444650 .

«Αθέατη Πόλη» - Κύκλος προφεστιβαλικών διαλέξεων για τα Ενετικά Τείχη

Η «Αθέατη Πόλη», σε συνδιοργάνωση με το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων (παράρτημα Κρήτης), τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τον κύκλο διαλέξεων για τα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου που θα ανοίξει την Τετάρτη 3 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου.

Προβολές ντοκιμαντέρ της ActionAid

Από τις 4 έως τις 16 Ιουνίου η ActionAid θα βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ζουν στην ακραία φτώχεια. Οι δράσεις ευαισθητοποίησης πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Μαθητική Συναυλία του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, ώρα 6:00 μμ
Συμμετέχουν τα τμήματα μουσικής προπαιδείας, οι χορωδίες του ωδείου και μικροί μαθητές από όλες τις σχολές οργάνων.
Αίθουσα Ανδρόγεω (με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου)
Είσοδος ελεύθερη.

2o Φεστιβάλ ΚΔΑΠ Δήμου Ηρακλείου, Μινωϊκή Κρήτη 'Ένα ταξίδι στο φώς'

Μινωικός πολιτισμός. Μια λαμπρή κληρονομιά για μας και όλη την ανθρωπότητα. Γιατί ο πολιτισμός  αυτός κατάφερε να γίνει τόσο ένδοξος και αποτελεί ακόμα και σήμερα, αντικείμενο θαυμασμού και δέους για όλον τον κόσμο;  Μήπως η φιλοσοφία και ο τρόπος ζωής των ανθρώπων που είχαν την τύχη να κατοικήσουν αυτόν τον ευλογημένο τόπο και σεβόντουσαν με ιερή ευλάβεια;

Έκθεση χαρακτικών με τίτλο «Πολλαπλά»

Η έκθεση χαρακτικών με τίτλο «Πολλαπλά» ξεκίνησε το πρωί του περασμένου Σαββάτου 6/6/2015 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 18 Ιουνίου. Θα είναι ανοικτή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00- 13:00 και 18:00 – 20:00 και το Σάββατο 10:00 -14:00.

 Πρόκειται για χαρακτικά έργα που ο Δήμος Ηρακλείου είχε στην κατοχή του, φυλαγμένα σε γραφεία, αποθήκες και υπηρεσίες και έως σήμερα δεν είχαν λάβει την προσοχή που τους άξιζε.   Έργα σπουδαίων δημιουργών (Βλάσση, Γράββαλου, Γραμματόπουλου, Δρούγκα, Καπράλου, Κομιανού, Κριτσωτάκη, Μοσχίδη, Σικελιώτη, Σπεράντζα, Τάσσου, κ.α.), που δίκαια διεκδικούν μία θέση στη Δημοτική Πινακοθήκη που θα δημιουργηθεί.

Η έκθεση αυτή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων Ηρακλειωτών που στέκουν με σεβασμό μπροστά σε χαρακτικά που δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν στο Δήμο τους.

«Για Πάντα Παιδιά-Παιχνιδομαραθώνιος»

Το Εθελοντικό μας Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι (Άνθρωποι Της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη & Οικονομική Ιδιοτέλεια) με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην διεξαγωγή των Πρώτων Αθλητικών αγώνων & παιχνιδιών με τίτλο «Για Πάντα Παιδιά - Παιχνιδομαραθώνιος » που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιούνη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Εκδήλωση για τα 90α γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη

Το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου και οι εκδόσεις Μετρονόμος Σας προσκαλούν σε Μούσικολογοτεχνική εκδήλωση για τα 90α γενέθλια του κορυψαίου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2015, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 7,45 μ.μ. στην Αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ.

Εκδήλωση με θέμα: «Το άγχος στην σύγχρονη εποχή και η διαχείρισή του»

Το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, οργανώνει εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό με θέμα : «Το άγχος στην σύγχρονη εποχή και η διαχείρισή του»  την Δευτέρα 08 Ιουνίου  2015 και ώρα 19.00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην αίθουσα “ΚAΣΤΕΛΛΑΚΗ” με Ομιλήτρια την Μαρία Παναγιωτάκη   Κοινωνιολόγο - Ψυχολόγο. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η φωτογραφική έκθεση “Kinesis & Taxis” στον Κοινωνικό Χώρο

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης - Γραφείο Ελλάδας διοργανώνει την Έκθεση Φωτογραφίας ‘kinesis&taxis’, από 9 ως 18 Ιουνίου, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9).

Ομιλία με θέμα 'Το ροχαλητό και οι κίνδυνοι του'

 Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου στα πλαίσια του κύκλου ομιλιών με ιατρικά θέματα που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και την Ιατρική σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, παρουσιάζει την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 ,στις 7:00μ.μ.στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου ομιλία μα θέμα¨Το ροχαλητό και οι κίνδυνοι του¨. Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο κος Σιαφάκας Νίκος, Καθηγητής  Ιατρικής Θώρακος,  Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης siafak@med.uoc.gr.  Η ομιλία απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα 'Η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ . Ρήξη τώρα ή συμβιβασμός'

Οι ιστοσελίδες Iskra & Rproject  διοργανώνουν αύριο, Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Λ. Πλαστήρα) εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "Η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ . Ρήξη τώρα ή συμβιβασμός:"

Έκθεση ζωγραφικής - Art Exhibition της Έμμα Παγκανίνι

Έκθεση ζωγραφικής - Art Exhibition της Έμμα Παγκανίνι απο 11 μέχρι 21 Ιουνίου 2015 στην Πύλη Αγίου Γεωργιου.

Εκδηλώσεις «Εν Πλω 2015» για τη θάλασσα και το φουσκωτό σκάφος

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 14 Ιουνίου τετραήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Εν Πλω 2015» στο λιμάνι του Ηρακλείου, που αφορά την θάλασσα και το φουσκωτό σκάφος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που οργανώνει ο Παγκρήτιος Ο.Φ.Σ. (Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών) περιλαμβάνει : Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ., γνωριμία των επισκεπτών με το φουσκωτό σκάφος με δωρεάν μικρές διαδρομές εντός του λιμένα Ηρακλείου, επίδειξη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ., επιδείξεις τριγώνου σκαφών, εκδηλώσεις με συμμετοχή τοπικών μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων.

ΟΙΝΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΝΩΣΟΥ, ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΙΤΑΝΟΣ" ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ "ΙΤΑΝΟΣ" ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΘΥΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΟΙΝΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" ΤΟΥ ΣΤ. ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗ, ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΟΙΝΟΣ ΣΤΗ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ Α. ΣΦΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ Μ.ΚΑΤΑΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ.

3ημερο τέχνης και ενίσχυσης στο διαRτηρητέο

Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο πατώντας τη λέξη ΔιαRτηρητέο βγαινουν περίπου 2880 αποτελέσματα. Μεγάλος αριθμός για ένα χώρο που βρίσκεται στην πόλη μόλις 7 μήνες. Πολλές όμως ήταν και οι εκδηλώσεις που έλαβαν " χώρα " στο διώροφο κτίριο της Χάνδακος 71. Θεατρικές παραστάσεις , μουσικές βραδιές , εργαστήρια χορού και θεάτρου , σεμινάρια , διαλέξεις , εικαστικές εκθέσεις , φιλανθρωπικά έργα , bar theater , φεστιβάλ .

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ, ένα σχολείο σε απόγνωση

Προβολή βίντεο με θέμα "ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ, ένα σχολείο σε απόγνωση" στην πύλη Βηθλεέμ στις 12,13,14 Ιουνίου 2015/ώρα 21.00. Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθέατη πόλη. Με την παρουσία σας στηρίζετε την προσπάθεια των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Το φεστιβάλ «Αθέατη Πόλη» στα Ενετικά Τείχη

Η οργανωτική επιτροπή της Αθέατης Πόλης υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου διοργανώνει για τρίτη χρονιά το φεστιβάλ «Αθέατη Πόλη» στα Ενετικά Τείχη Ηρακλείου, το τριήμερο 12-14 Ιουνίου 2015. Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2012 στην Αγία Τριάδα και το 2013 στον Λάκκο και με κίνητρο τη μεγάλη αποδοχή και την ευρεία συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις αυτές, φιλοδοξία μας  είναι η καθιέρωση του Φεστιβάλ ως θεσμού της πόλης.

ActionAid Open Day

Από τις 4 έως τις 16 Ιουνίου η ActionAid θα βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ζουν στην ακραία φτώχεια. Οι δράσεις ευαισθητοποίησης πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Burger Project: Μαμά θα κάνω μπάντα!

Η εξέλιξη της άκρως επιτυχημένης παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης μας στέλνει σε “περιοδεία στον γαλαξία”! Yπό την καθοδήγηση του Δόκτωρ Κορνήλιου, οι τέσσερείς μας ψάχνουμε να βρούμε τη super παρτιτούρα που είναι κρυμμένη σε κάποιον από τους πλανήτες! Μέσα απ’ το ταξίδι μας θα μυήσουμε μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού, της μελωδίας και του αυτοσχεδιασμού! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που μας διακρίνει επί σκηνής, θα παίξουμε τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική μας δουλειά, αλλά και ολοκαίνουργια μουσικά κομμάτια. Το τραγούδι και τα διαδραστικά παιχνίδια δε θα λείψουν, γι΄ αυτό καθαρίστε τις φωνές σας και ετοιμάστε τα δυνατότερα παλαμάκια σας! Θα γίνει χαμός!

Σεμινάριο Γνωριμίας με τη Βικιπαίδεια και Συγγραφή Λήμματος για τα Ενετικά Τείχη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αθέατης Πόλης, το Σάββατο 13 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο γνωριμίας με τη βικιπαίδεια και συγγραφή λήμματος για τα Ενετικά Τείχη με τη Γ. Αγγελάκη (Μέλος της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα), τον C. Messier (Βικιπαιδιστή) και την Εμμ. Αποστολάκη (Αρχαιολόγο).

Παιδκό φεστιβάλ 'Παιχνιδίσιους γνώσιους'

Παιδκό φεστιβάλ "Παιχνιδίσιους γνώσιους" στις 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 στον Αη Γιάννη Κνωσσού.

Αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου

Σας καλούμε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 ,ώρα 20.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας για να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου, μέσα από μια προσέγγιση του Ε2 τμήματος του 28ου /57ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Συνοπτική παρουσίαση ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, Διαγραφή Δεδομένων ΣΑΥ και Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις»

To Επιμελητήριο Ηρακλείου & η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΕ σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:  «Συνοπτική παρουσίαση ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ,  Διαγραφή Δεδομένων ΣΑΥ και Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις»  τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στις 7.00 μμ. στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ημερίδα με θέμα: «Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση»

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και η ανάδοχος ένωση «ΕΤΑΜ A.E. – Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.» σας προσκαλούν στις ημερίδες με θέμα: «Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση», για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Εξειδίκευση του πρότυπου Συστήματος Ένταξης της Ισότητας των Φύλων (Σ.Ε.Ι.Φ.) σε Περιφέρειες και Δήμους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου και Χανίων.

Party in the Park - συναυλία αλληλεγγύης

Από τις 4 έως τις 16 Ιουνίου η ActionAid θα βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ζουν στην ακραία φτώχεια. Οι δράσεις ευαισθητοποίησης πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΡΟΔΑΥΓΗ»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ «Η ΡΟΔΑΥΓΗ» διοργανώνει Φιλανθρωπική Εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη των Ατόμων με Νοητική Υστέρηση  στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζηδάκης, την Τρίτη 16 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ.

Αυτοκτονίες και αυτοκτονικότητα, ένα πολυδιάστατο πρόβλημα

Ομιλία με θέμα «Αυτοκτονίες και Αυτοκτονικότητα, ένα πολυδιάστατο πρόβλημα» θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 17 Ιουνίου ο Καθηγητής  Ψυχιατρικής της  Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης (avgontzas@psu.edu) κ. Αλέξανδρος Βγόντζας. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.

Την εκδήλωση διοργανώνει η  Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου στα πλαίσια του κύκλου ομιλιών με ιατρικά θέματα, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και την Ιατρική σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης. Η ομιλία απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Παρουσίαση του βιβλίου Ο Φύλλος

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Φύλλος" την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στις 19:00 στο αναψυκτήριο "Η Όαση".

Βόλτα στο «Βρωμοχώρι» για τα παιδιά της Χρυσοπηγής

Με το βιβλίο «Βρωμοχώρι» της Σοφίας Ζαραμπούκα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα τα παιδιά που θα βρεθούν στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στην περιοχή της Χρυσοπηγής.

Η δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια του εργαστηρίου παραμυθιού, απευθύνεται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού και θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17/6/2015, στις 19:00 το απόγευμα.

 Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Μαρίας Καναβάκη, σε συνεργασία με τη 2η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου και την Ομάδα Εθελοντών Παιδείας.

Κινηματογραφικές προβολές κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας

Η ομάδα ConQueer (Ομάδα Φύλου και Σεξουαλικότητας Ηρακλείου) σας προσκαλεί, εν όψει του Φεστιβάλ Ορατότητας και Διεκδικήσεων για την Απελευθέρωση Φύλου, Σώματος και Σεξουαλικότητας - 1o LGBTQI+ Pride Κρήτης στις 26 και 27 Ιουνίου στο Ηράκλειο, σε τέσσερις προβολές ταινιών κατά της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας, που θα πραγματοποιηθούν στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού τέσσερις συνεχόμενες Πέμπτες (28 Μαΐου, 4, 11 και 18 Ιουνίου), στις 8.30 μμ.

Συναυλία για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζηδάκι

Με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζηδάκι η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου δίνει συναυλία στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στις 21:00.

Τι είναι η TIIP; Εκδήλωση - συζήτηση

Τι είναι επιτέλους η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP: Transatlantic Trade Investment Partnership) και τι μπορεί να σημαίνει για τη ζωή μας, τη χώρα, την οικονομία, το περιβάλλον και τη δημοκρατία; Γιατί οι διαπραγματεύσεις γίνονται εν κρυπτώ, τόσο από το ευρωπαϊκό όσο και τα εθνικά κοινοβούλια; Ποιές είναι οι αντιδράσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ απέναντι σε αυτή τη συμφωνία; Γιατί αναβλήθηκε η συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο; Πως η Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της TTIP κατάφερε να μαζέψει πάνω από 2 εκατομμύρια υπογραφές σε τόσο σύντομο διάστημα; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς;

Ημερίδα με θέμα: «Αθλητικός Τουρισμός: Οι κοινωνικές και αναπτυξιακές προεκτάσεις του

Η  Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ δημιούργησε τη διεθνή επικοινωνιακή καμπάνια: «Athletics in the land of culture», για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου Α’ Κατηγορίας  20-21 Ιουνίου  2015 στο Παγκρήτιο στάδιο.  Η διεθνής καμπάνια έχει τη σφραγίδα του τμήματος Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού,  των στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς, φορείς κοινωνικοί, αθλητισμού, πολιτισμού, τουρισμού. Μια προσπάθεια που είναι βασισμένη σε μνημεία και αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.  Στόχος είναι η ανάδειξη της Ελλάδας αλλά και της Κρήτης ως ένας ασφαλής και ποιοτικός αθλητικός, τουριστικός, πολιτιστικός προορισμός.

Εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία»

Οι Εκδόσεις Ίτανος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνωσού σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο Πάρκο Κνωσού στις 18:00.

heARTWORKs στην ResidenceSEA

Κοινωνική γραφιστική και punk μουσική στο Ηράκλειο

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 στις 9μμ, στnν παραλία του Ηρακλείου, η ResidenceSEA οργανώνει μια καινούργια
εκδήλωση με τίτλο “ heARTWORKs”. heARTWORKs είναι μια παρουσίαση του γραφίστα Κώστα Καρνίκη και θα
μιλήσει για την γραφιστική τέχνη πάνω στην εικόνα και το σχήμα της ανθρώπινης καρδιάς μέσω προσωπικών
designs, όπως εικονογραφήσεις, ψηφιακά σχέδια, στένσιλς και εμπορικά σήματα. Με την παρουσίαση αυτή, θα αναζητήσουμε απαντήσεις για το αν αυτό το γνωστό σχήμα φοβίζει ή αναζωογονεί το μυάλο μας.

Η βραδιά στη ResidenceSEA θα συνεχιστεί με τρείς συναρπαστικές μπάντες: Οι ΧΑΡΟΙ από την Αθήνα με psychedelic garage, οι THYMICS από το Ηράκλειο με punk rock garage , και οι ByPOLAR, μια post-punk μπάντα με indie επιρροές από τα 90's παρουσιάζοντας τη μουσική τους σε διάφορα φεστιβάλ του Ηρακλείου τελειώνουν τα βράδυ .

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9μμ. Η ResidenceSEA βρίσκεται στο τέλος της οδού Κιλκίς, πίσω από το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκδήλωση για τη λήξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ενορίας Παναγίας Μπεντεβή

Με πολύ χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Ενορία μας, την Κυριακή  21 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού μας Κέντρου για την λήξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου,της Παιδικής και Νεανικής Σύναξης, αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων της Ενορίας μας.

Ξανασαλπάρουμε προς τη Γάζα της Παλαιστίνης για 1.800.000 λόγους

Για 1.800.000 λόγους, σας καλούμε τη Δευτέρα 22 Ιούνη 2015 στις 19:30, στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, για να σας ενημερώσουμε για τις, μέχρι σήμερα, δράσεις μας και για τη νέα αποστολή του Στολίσκου της Ελευθερίας ΙΙΙ προς τη μαρτυρική Γάζα. Η ενημέρωση/συζήτηση θα γίνει με το Βαγγέλη Πισσία, θα ακολουθήσει προβολή με το ιστορικό των αποστολών και η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική όπου θα συμμετάσχουν οι ΠΥΡΗΧΟΣ (Γ. Ζαχαριουδάκης, Δ. Στεφανάκης, Β. Τσαγκαράκης, Σ. Τσαγκαράκης), ALAN DALON (Σ. Αλεξάκης, Ν. Βέργος, Β. Φασουλάκη) και έκτακτα οι TARAMB (Γ. Δερμιτζάκης, Ε. Παπανικολοπούλου, Θ. Πολυζωάκης, Ε. Τζανάκης).

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη

Το βιβλιοπωλείο " Δοκιμάκης", οι εκδόσεις Ψυχογιός και οι χορευτές της κοινότητας TANGO Ηρακλείου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου : Ο χορός των Ψευδαισθήσεων του Δημήτρη Στεφανάκη,  την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, ώρα 20.30 στο Opus Wine Bar ( Kαπετάν Χαραλάμπη 3, πίσω από τον ΟΤΕ).

Η θεατρική Ομάδα του 7ου ΓΕΛ παρουσιάζει… Ικέτιδες του Αισχύλου

Η θεατρική Ομάδα του 7ΟΥ  ΓΕΛ Ηρακλείου παρουσιάζει… Ικέτιδες του Αισχύλου, Μικρό Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00

Η Γιορτή του Κλήδονα με τον Πολιτιστικό Σύλλογος Κνωσού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνωσού σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τον ΚΛΗΔΟΝΑ. Την ΤΕΤΑΡΤΗ 24.06 2015 στις 8.30 μμ.  ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΝΩΣΟΥ (Αρχαιότητες) με το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ στην αναπαράσταση του εθίμου!

Αναβίωση του Εθίμου του «Κλήδωνα»

Ο Πρόεδρος της  4ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ζερβάκης Κωνσταντίνος και τα μέλη του συμβουλίου σε συνεργασία  με τον Όμιλο Βρακοφόρων της Νέας Γενιάς και τη ΔΗΚΕΗ  διοργανώνουν μουσικοχορευτική  βραδιά για την Αναβίωση του Εθίμου του «Κλήδωνα»στις 24-06-2015 στην Πλατεία Νικαίας.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Τετάρτη 24/6/2015 στην πλατεία Νικαίας. Ώρα έναρξης 8:30.μμ

Για να μάθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι. Επίσης  Μαζεύουμε τρόφιμα για το Δημοτικό Παντοπωλείο.

«Ευρώπη, δημοκρατία και παγκόσμια τάξη. Πολιτικές μεταμορφώσεις της μεταπολεμικής Ευρώπης» με τον Γιώργο Νικολακάκη

Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα ο κύκλος σεμιναρίων του Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών με θέμα «Ευρώπη και Δημοκρατία» που διοργανώνει η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.  Το τελευταίο σεμινάριο έχει το επίκαιρο θέμα «Ευρώπη, δημοκρατία και παγκόσμια τάξη. Πολιτικές μεταμορφώσεις της μεταπολεμικής Ευρώπης» και εισηγητή το Γιώργο Νικολακάκη, αναπλ. καθηγητή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Τμήμα Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών του Παν/μίου Κρήτης.

Εκδήλωση φόρος τιμής για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του Πρίαμου Ξυδάκη

Εκδήλωση φόρος τιμής για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του αείμνηστου και πολυαγαπημένου Πρίαμου Ξυδάκη, θα τελεστεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 στις 20:30μμ., στο αθλητικό κέντρο (Πολύκεντρο) στο χωριό του Προφήτη Ηλία..
         Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΚΔΑΠ Τεμένους σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου και στην οποία θα τελεστεί τρισάγιο και θα πραγματοποιηθεί αναφορά στη μνήμη και το διακεκριμένο έργο του Πρίαμου Ξυδάκη, την καταξιωμένη προσφορά του στον πολιτισμό και τη βαθυσέβαστη και παντοτινή παρακαταθήκη του στους νέους.

Δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αναγνωρίζοντας ότι η ενεργή συμμετοχή και η κινητοποίηση όλων μας, αποτελούν το μοναδικό όπλο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στον τόπο μας, διοργανώνει ανοιχτές εκδηλώσεις  σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρόδο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιούνη), με την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Σχολείων, Εθελοντών, Μουσικών Σχημάτων και Καλλιτεχνών.

Παγκρήτιο Συνέδριο κατά της βίας και οπλοχρησίας

Σαν οργάνωση κατά της βίας και οπλοχρησίας « Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ κατά της βίας και οπλοχρησίας στις 26, 27 & 28 Ιουνίου 2015 στον Προφήτη Ηλία.

“Σαν παλιό σινεμά...”

Το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων  της 2ης Δημοτικής Κοινότητας περιοχής Κατσαμπά, της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης, διοργανώνει εκδήλωση  - αφιέρωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ., στο χώρο του Κέντρου (Δ/νση: Αγησιλάου 4).

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Μαύρο και άσπρο συναντούν το χρώμα»

Μία μοναδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Μαύρο και άσπρο συναντούν το χρώμα» εγκαινιάζεται αύριο, Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 20:00 το βράδυ, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.  Πρόκειται για  μία συνεργασία με έργα τέχνης των Peter Foeller & Piero Meogrossi.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν σχέδια αλλά και ζωγραφική με ακρυλικό και γραφικά των δύο εικαστικών. Στα εγκαίνια της έκθεσης θα  παραβρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Gian Andrea Garancini και η ιστορικός τέχνης κ. Ντενίζ Αλεβίζου.

Στα πλαίσια της έκθεσης, στις 7 Ιουλίου στις 20:00 το βράδυ θα δώσει συναυλία και ο Ross Daily. Η έκθεση θα μείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 12 Ιουλίου.

Παιδική παράσταση - συναυλία

Παιδική παράσταση - συναυλία το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 18:30 στην αίθουσα ΡΟΤΟΝΤΑ:

1ο Διήμερο Φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών προϊόντων σε Γοργολαΐνη, Παλιανή, Τέμενος

Διήμερο Φεστιβάλ προβολής και προώθησης  τοπικών προϊόντων στις Δημοτικές Ενότητες Γοργολαΐνη, Παλιανή και Τέμενος διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου.

Έλλη Πασπαλά Vassilikos “Play”

Η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos, εκτός από φίλοι και σημαντικοί ερμηνευτές, ανακάλυψαν ότι μοιράζονται και κοινές μουσικές προτιμήσεις. Την αφοπλιστική ειλικρίνεια  της Joni Mitchell, την ονειρική μαγεία του Henri Mancini, την σκοτεινή, υπόγεια μουσική του Τom Waits, τις μοναδικές μελωδίες των The Beatles και φυσικά τη βαθύτατη λαϊκή ευγένεια του Βασίλη Τσιτσάνη και την αξεπέραστη γοητεία του κόσμου του Μάνου Χατζιδάκι.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου παρουσιάζει τα τμήματα δραστηριοτήτων του

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου παρουσιάζει τα τμήματα δραστηριοτήτων του σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 29 & 30 Ιουνίου ώρα 20:00, στο κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις.

Ευρωπαϊκό Αγροτικό Κοινοβούλιο 2015 - Ένας νέος ελπιδοφόρος θεσμός

Την Δευτέρα 29/06/2015 διοργανώνεται στο Ηράκλειο από το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο LEADER ενημερωτική εκδήλωση για ένα νέο θεσμό που προσπαθεί να φέρει τη φωνή των ανθρώπων της υπαίθρου στα επίπεδα λήψης αποφάσεων που εν πολλοίς καθορίζουν την τύχη του.

Τιμής Ένεκεν - Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης

Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης απο το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου. Τα εγκαίνεια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 29/6/2015 στις 8 το απόγευμα και η διάρκεια της έκθεσης έως τις 31/8/2015.

Διημερίδα με θέμα: «Διακρατικές – διατοπικές συνεργασίες και δικτύωση»

Το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου διοργανώνει διήμερο σεμινάριο για απόκτηση και ανταλλαγή εμπειριών στις διακρατικές και διατοπικές συνεργασίες και τη δικτύωση, στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2015, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην Κρήτη, οδός Κορωναίου 9, Ηράκλειο.

Ετήσια παράσταση Κέντρο Χορού Δήμου Ηρακλείου

Το Κέντρο Χορού του Δήμου Ηρακλείου σας προσκαλεί στην, τέταρτη κατά σειρά, ετήσια παράσταση χορού που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς 2014-2015. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 1), την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 21:00 μ.μ. και συμμετέχουν όλοι οι μαθητές της σχολής.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE