inner image

Φεστιβάλ Βιβλίου

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης –Π.Ε. Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Φεστιβάλ Βιβλίου και συγκεκριμένα από  16 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στην πλατεία Ελευθερίας. Η έκθεση που θα λειτουργεί από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ οργανώνεται από το  Σύλλογο Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών Ν. Ηρακλείου. Στη διάρκεια της θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις με μουσική, θέατρο, ενημερωτικές εσπερίδες. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΡΑΥΚΕΙΑ 2014

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μύρωνα οργανώνει και φέτος  τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του «ΡΑΥΚΕΙΑ 2014» από 27 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου 2014.

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ | AMERICAN HUSTLE

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ | AMERICAN HUSTLE (2013), ΠΕΜΠΤΗ 31, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1, ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΩΡΑ,  21:30

«Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου

«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, την Πέμπτη 31 Ιουλίου και την Παρασκευή 1 Αυγούστου στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30 με Είσοδο 18€, Παιδικό- Φοιτητικό 15€ και Ανέργων- ΑΜΕΑ 13€.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ λάιβ ...σάμερ 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ λάιβ ...σάμερ 2014 - Παρασκευή 1 Αυγούστου - 22:00

2014. Διεθνές έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου - Εκδηλώσεις 1/8/2014

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, υπό την αιγίδα των : Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Μαλεβιζίου, Ελληνικού Τμήματος UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ‘ΕΝ ΠΛΩ 2014’

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Ηρακλείου, ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών θα αναβιώσει ένα θεσμό που έχει άμεση σχέση με το σκάφος και τη θάλασσα. Πρόκειται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει : Παρουσίαση σκαφών αναψυχής, ναυτιλιακών και συναφών προϊόντων και υπηρεσιών. Γνωριμία των επισκεπτών με το φουσκωτό σκάφος με δωρεάν μικρές διαδρομές εντός του λιμένα Ηρακλείου, επίδειξη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου «Ο.Φ.Σ.», επίδειξη τριγώνου σκαφών και jet ski, εκδηλώσεις με συμμετοχή τοπικών μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, παρουσίαση κανόνων ασφαλείας από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, επίδειξη πρώτων βοηθειών και CPR από διασώστες, Test ride moto Suzuki, παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Παγκρήτιου «Ο.Φ.Σ.».

'Η Παπλωματού' του Τζεφ Μπρίμπο και Γκέιλ Ντε Μάρκεν

Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι "Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ" του ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΜΠΟ και ΓΚΕΙΛ ΝΤΕ ΜΑΡΚΕΝ που γιορτάζει τη χαρά της προσφοράς, την αξία της γενναιοδωρίας, το άνοιγμα του εαυτού μας στους άλλους την Παρασκευή 01 Αυγούστου 2014 στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21.30 με Είσοδο 6€

Μια παράσταση για παιδιά ''Αριελ η μικρή γοργόνα' του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαμπριανίδη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Παρασκευή 01 και Σάββατο 02 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, Παιδικό Θέατρο « Άριελ η Μικρή Γοργόνα » ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη, με Είσοδο 10€.

Μουσικό-Χορευτική Εκδήλωση «ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  το Σάββατο 02 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 μια Μουσικό-Χορευτική Εκδήλωση  με τίτλο «ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ».Είσοδος 10€.

Παράσταση για παιδιά 'ΧΑΝΑ ΖΟΟ- ΧΟΡΑΛΙΑ'

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  το Σάββατο 02  και την Κυριακή 03 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30 μια Μουσικό-Χορευτική Παράσταση για παιδιά "ΧΑΝΑ ΖΟΟ- ΧΟΡΑΛΙΑ" του Μάνου Βαφειάδη  με Είσοδο 12€, Προπώληση 10€.

Συναυλία Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την Κυριακή 03 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Συναυλία Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ». Είσοδος 5€.

«ΒΑΤΡΑΧΟΙ» του Αριστοφάνη από το OMMA ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης Θεατών στην κωμωδία «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» του Αριστοφάνη από το OMMA ΣΤΟΥΝΤΙΟ και το ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ θα επαναληφθεί η παράσταση (σε αντικατάσταση του έργου του Πατρικ Ζισκιντ «ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ») την Κυριακή 03 Αυγούστου 2014 στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, με  Είσοδο 9€

Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ

Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ (2013), ΔΕΥΤΕΡΑ 4, ΤΡΙΤΗ 5, ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΩΡΑ,  21:30

'ΒΑΚΧΕΣ' Θεατρική Ομάδα Ιυττός

"ΒΑΚΧΕΣ" Θεατρική Ομάδα Ιυττός - Δευτέρα 4 Αυγούστου - Είσοδος: Προαιρετικό Αντίτιμο - 21:30

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ Καλοκαίρι 2014 “Η δύναμη σου, δύναμη μου…

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά από τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που τις παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και ήταν όλες sold out αρχίζει τη καλοκαιρινή της περιοδεία.

2014. Διεθνές έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου - Εκδηλώσεις 4/8/2014

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, υπό την αιγίδα των : Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Μαλεβιζίου, Ελληνικού Τμήματος UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

Η Αστυνομική Κωμωδία 'ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ'

Η Αστυνομική Κωμωδία "ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ" του Ρομπέρ Τομά  σε διασκευή-σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 04 Αυγούστου 2014 Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30, με Είσοδο 18€, Μαθητές -Φοιτητές- πολύτεκνοι-τρίτεκνοι  15€. Άνεργοι- παιδιά - ΑΜΕΑ 13€. Ισχύουν εισιτήρια  ΟΓΑ.

Συναυλία με τραγούδια του ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ με τίτλο «Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Δευτέρα 04 Αυγούστου 2014 στο Κηποθέατρο    «Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, πραγματοποιείται Συναυλία  με τραγούδια του ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ,  με τίτλο «Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ».

«Ο ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑ» - Μια παράσταση για παιδιά

Μια παράσταση για παιδιά, με τίτλο «Ο ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ  ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑ, από το ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, την Δευτέρα 04 Αυγούστου 2014 στο Ανοικτό Θέατρο   «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30. Είσοδος 5€.

'Ο ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑ'

"Ο ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑ"- Τρίτη 5 Αυγούστου - Είσοδος: Προαιρετικό Αντίτιμο - 21:30

2014. Διεθνές έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου - Εκδηλώσεις 5/8/2014

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, υπο την αιγίδα των : Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Μαλεβιζίου, Ελληνικού Τμήματος UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

«Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη

Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις «Θεσμοφοριάζουσες», θα παρουσιάσει ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ  την Τρίτη 05 και Τετάρτη 06 Αυγούστου 2014 στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ». Είσοδος 18 €,  Μαθητές, Φοιτητές 15€, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι 12€

Μουσική Βραδιά με έργα για βιολί και πιάνο

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την Τρίτη 05 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 μια Μουσική  Βραδιά με έργα για βιολί και πιάνο. Είσοδος  Ελεύθερη.

Συναυλία «ΕΒΡΑΔΥΝ ΠΑΛΗΟΒΡΑΔΥΝ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την Τρίτη 05 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30 , Συναυλία «ΕΒΡΑΔΥΝ ΠΑΛΗΟΒΡΑΔΥΝ» με τίτλο «ΔΥΟ ΠΝΟΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ , ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΆΔΟΥΝ !!!». Είσοδος Ελευθερη.

IMAM BAILDI LIVE

H παρέα των Imam στήνει άλλη μια καλοκαιρινή μουσική γιορτή στο Θέατρο Τεχνόπολις, παίζοντας τις πολυαγαπημένες της μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το καινούριο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

2014. Διεθνές έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου - Εκδηλώσεις 6/8/2014

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, υπό την αιγίδα των : Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Μαλεβιζίου, Ελληνικού Τμήματος UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

Οι ANTARTES συναντούν τη LAMIA BEDIOUI

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την Τετάρτη 06 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, οι  ANTARTES συναντούν  τη LAMIA BEDIOUI σε μία συναυλία με τραγούδια από τις ηχογραφήσεις της Αμερικής των Ελλήνων της διασποράς με τις επιρροές τους αλλιώς …. Είσοδος  10€, Μειωμένο –Φοιτητικό- Ανέργων 7€.

Συναυλία Δημήτρης Ζερβουδάκης

Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό. Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας.

2014. Διεθνές έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου - Εκδηλώσεις 7/8/2014

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, υπό την αιγίδα των : Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Μαλεβιζίου, Ελληνικού Τμήματος UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

SENSO

SENSO (1954) - ΠΕΜΠΤΗ 7, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8, ΣΑΒΒΑΤΟ 9  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΩΡΑ, 21:00

Βραδιά Όπερας

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την  Πέμπτη  07 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο  «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Βραδιά Όπερας με  Αποσπάσματα από όπερες γνωστών Συνθέτων.

«ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη

Η 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ παρουσιάζει μια τραγωδία απόγνωσης ,που κινείται στην περιοχή του αδιανόητου για το σύγχρονο θεατή…. «ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη, στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Αυγούστου  2014 στις 21.30. Είσοδος 16€, Προπώληση13€, Ανέργων 12€.

Το θέατρο των «VIVI» στην τραγωδία του Αισχύλου «ΠΕΡΣΕΣ»

Ο Δήμος Ηρακλείου παρουσιάζει το ΘΕΑΤΡΟ των «VIVI» στην τραγωδία του ΑΙΣΧΥΛΟΥ  «ΠΕΡΣΕΣ»  την Παρασκευή 08 Αυγούστου 2014 στο κηποθέατρο       «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» στις 21.30 με Είσοδο Ελεύθερη.

2014. Διεθνές έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου - Εκδηλώσεις 9/8/2014

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, υπό την αιγίδα των : Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Μαλεβιζίου, Ελληνικού Τμήματος UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Ο «Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων»,  παρουσιάζει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» το Σάββατο 9  Αυγούστου 2014 στο    κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στις 21.30,Είσοδος 8€.

Συναυλία με το Μιχάλη και το Παντελή Καλογεράκη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  το Σαββάτο 09 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο  «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30. Συναυλία με το  Μιχάλη και το Παντελή Καλογεράκη που μελοποιούν ποίηση με τίτλο «ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ». Είσοδος Ελεύθερη.

Παράσταση Σύγχρονου Χορού «ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την  Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο  «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Παράσταση Σύγχρονου Χορού από την Ομάδα «ΡεειΝ» ΄΄ΧΡΩΜΟ _ΣΩΜΑΤΑ΄΄.

Μουσική Βραδιά με το Στειακό βιολάτορα Γιώργη Τσαντάκη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την  Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο  «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Μουσική  Βραδιά με το  Στειακό βιολάτορα Γιώργη Τσαντάκη και τους συνεργάτες του.Είσοδος 5€.

Στους δρόμους της Στειακής μουσικής σχολής.  Με ιδιαίτερη αναφορά και ιστορικά στοιχεία για την κάθε μουσική ενότητα καθώς και στους ντόπιους παλιούς καλλιτέχνες της περιοχής. 
...σε δύσκολους καιρούς επιμένει και κρατά Θερμοπύλες.  Θ΄αντέξομε αν δεν χάσομε τον πολιτισμό μας, τις ρίζες μας, τη παράδοση μας... "Λέμε ναι στη μουσική εξέλιξη, αλλά όχι στη μετάλλαξη"

Συναυλία Μιχάλη Τζουγανάκη

Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή! Η "ανατρεπτική του" αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που "τολμά" στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που "κουβαλά" στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι' αυτόν που "απορεί" με το "φαινόμενο" που έχει μπροστά του!

2014. Διεθνές έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου - Εκδηλώσεις 11/8/2014

Εκδηλώσεις στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, υπό την αιγίδα των : Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Μαλεβιζίου, Ελληνικού Τμήματος UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ | LA GRANDE BELLEZZA

Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ | LA GRANDE BELLEZZA (2013), ΔΕΥΤΕΡΑ 11, ΤΡΙΤΗ 12, ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΩΡΑ,  21:30

«ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη

Το Θεάτρου  του Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει την κωμωδία «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»  στις 21.30. Είσοδος 15€, Φοιτητικό- Παιδικό 10€. Στον “Πλούτο” συμμετέχει μια πλειάδα γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών με πρωταγωνιστές τους Κώστα Βουτσά, Τάκη Βαμβακίδη, Ζαχαρία Αγγελάκο και σε έκτακτη συμμετοχή ο κωμικός μας Στάθης Ψάλτης.

Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με Ορχήστρα Εγχόρδων, Φωνής και Λύρας

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την  Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο  «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με  Ορχήστρα Εγχόρδων, Φωνής και Λύρας. Είσοδος Ελεύθερη.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ «ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ !»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», το Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και ώρα 21:30, Μουσική Παράσταση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Σητείας «ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ !». Είσοδος 2,50€. Για παιδιά και ανέργους Είσοδος Ελεύθερη.

ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ «ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», το Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, Μουσικοποιητική Βράδια με παλιά και νέα τραγούδια από το σχήμα « ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ» με τίτλο «ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙ». Είσοδος Ελεύθερη.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 'Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ' του Ευθυμίου Βαρλάμη

ΕΚΘΕΣΗ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ

Ευθυμίου Βαρλάμη

12 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

ΕΝΑ κι ΕΝΑ

ΕΝΑ κι ΕΝΑ - Τετάρτη 13 Αυγούστου - Είσοδος: Προαιρετικό Αντίτιμο - 22:00

Η Κοιμωμένη ξύπνησε - Ένα παραμύθι για παιδιά κάθε ηλικίας!

«Η Κοιμωμένη ξύπνησε», το σύγχρονο παραμύθι κάθε ηλικίας που έγραψαν η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, σε 51 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Η καλοκαιρινή περιοδεία του Θεάτρου του Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου ξεκίνησε το μεγάλο της ταξίδι στις 28 Ιουνίου από τη Νέα Μάκρη και την εβδομάδα από 17 έως 21 Αυγούστου θα τη συναντήσουμε στις παρακάτω πόλεις:

«Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ» - ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μια διασκευή από το γνωστό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης, με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε πολλά πολλά χρόνια και που την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο μ’ ένα φιλί. Τι θα γινόταν όμως αν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε στην εποχή μας; Ποιος θα της έδινε τώρα το φιλί και πώς θα επιβίωνε στον κόσμο του σήμερα

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ».

ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ

ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ (2013)  - ΔΕΥΤΕΡΑ 18, ΤΡΙΤΗ 19, ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΩΡΑ,  21:30

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» συναυλία κλασικού τραγουδιού με τη μεσόφωνο Αμάντα Κριτσωτάκη και τον πιανίστα Μιχάλη Αγγελάκη.

«CAVEMAN»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο- Καλοκαίρι 2014», την Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 21:30 παρουσιάζεται στο κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» το έργο του ROB BECKER , «CAVEMAN» Τον άνθρωπο των σπηλαίων ενσαρκώνει ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.

Όλα άρχισαν χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε...  

Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με το Μιχάλη Κονταξάκη και την Μαρίνα Δακανάλη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30. Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής  με το Μιχάλη Κονταξάκη και την Μαρίνα Δακανάλη. Είσοδος 10€

Συναυλία Κρητικής Μουσικής με το συγκρότημα «ΔΡΑΒΙΔΕΣ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30 Συναυλία Κρητικής Μουσικής  με το Συγκρότημα «ΔΡΑΒΙΔΕΣ» . Είσοδος 5€

Συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννης Γιοκαρίνη και Συννεφα με Παντελόνια

Φορτωμένοι με τραγούδια από τη πολύχρονη πορεία τους, μια πορεία δεκαετιών με αμέτρητες επιτυχίες, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τη γνωστή τους εφηβική ροκ διάθεση που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα, την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Παρουσίαση βιβλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλανίου.

Παρουσίαση βιβλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλανίου με τίτλο «Σκαλάνι-Μουσικής αναστεμός, ιστορίας και ζωής ανθολογήματα», την Τετάρτη 20 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην πλατεία του Σκαλανίου.

Εκδήλωση Λόγου και Μουσικής «ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ»

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου τιμώντας την Ιερή μορφή της ΜΑΝΑΣ παρουσιάζουν την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30 μία Παράσταση Λόγου και Μουσικής με τίτλο «ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ» . Είσοδος Ελεύθερη.

Συναυλία νέων μουσικών με παλιά όργανα

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Νέων Μουσικών με Παλιά Όργανα. Είσοδος 6€.

ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ | HER

ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ | HER (2013) -  ΠΕΜΠΤΗ 21, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22, ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΩΡΑ,  21:30

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΠΝΟΗ» “ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ EL GRECO”

To Μουσικό Σχήμα «ΑΝΑΠΝΟΗ» παρουσιάζει την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014, στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30, μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο

«ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ EL GRECO», με είσοδο ελεύθερη.

Συντελεστές: Κουτσογιαννάκη Έυα, Μαυρομανωλάκης Γιώργος, Αβραμάκης Νίκος.

MAGIC SHOW, από τον ΜΑΓΟ ΣΑΝΚΑΡΑ «dreams and illusion»

Ο Μάγος ΣΑΝΚΑΡΑ , παρουσιάζει την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014, στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, μια παράσταση με τίτλο

«dreams and illusion», με είσοδο 8€.

Η ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ ...και οι σωματοφύλακές της

Η ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ ...και οι σωματοφύλακές της - Παρασκευή 22 Αυγούστου - Είσοδος: Προαιρετικό Αντίτιμο - 22:00

TO ΘΕΑΤΡΟ «ΙΛΙΣΙΑ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ Donald Margulies «ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ»

Με την κωμωδία του Donald Margulies «ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ» και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτίνου, συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,

την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30, παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο «Ν.

Καζαντζάκης».

Είσοδος: 18€, Φοιτητικό: 16€, Ανέργων, συνταξιούχων: 12€, Προπώληση: 16€, Φοιτητικό-

ανέργων- συνταξιούχων:12€.

Συναυλία με το Μουσικό Σχήμα «ΕΡΑΝ» «ΚΡΗΤΗ - ΜΙΚΡΑΣΙΑ»

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30, παρουσιάζετε στο Κηποθέατρο

«Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ», Το μουσικό σχήμα «ΕΡΑΝ». Είσοδος: ελεύθερη.

ΞΑΝΑ «CAVEMAN» ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

Τον άνθρωπο των σπηλαίων ενσαρκώνει ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.

Όλα άρχισαν χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε...  

«ΒΑΚΧΕΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΙΥΤΤΟΣ»

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014».

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30, Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ», Είσοδος:10€.

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΙΥΤΤΟΣ» παρουσιάζει τις «ΒΑΚΧΕΣ» του ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

«Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΑ’ ΧΕΙ 400» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ 'ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ'

Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

«Ηράκλειο Καλοκαίρι 2014» παρουσιάζεται στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ»

και ώρα 21:30, η κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη «Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΑ‘ ΧΕΙ 400», από την ομώνυμη Ελληνική ταινία.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ | ONLY LOVERS LEFT ALIVE

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ | ONLY LOVERS LEFT ALIVE (2013) - ΔΕΥΤΕΡΑ 25, ΤΡΙΤΗ 26, ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΩΡΑ,  21:30

Συναυλία με τους Μάριο Φραγκούλη και Ελλη Πασπαλά: Ελληνικός Κινηματογράφος

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην Αμερική, ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα ελληνικό, με θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. «Η αγάπη θέλει δύο» και με την Έλλη Πασπαλά συνοδοιπόρο στο μουσικό αυτό ταξίδι, θα μας θυμίσουν μελωδίες και λόγια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ «ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ»

Την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ηράκλειο Καλοκαίρι 2014» παρουσιάζεται στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, η συναυλία του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΗ και της ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗ με τίτλο «ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ» με είσοδο 10€.

Συναυλία για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο

Ο Δήμος Ηρακλείου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στο πλαίσιο γνωριμίας του κοινού με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 8.30μ.μ. στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Κλασσικής Μουσικής με τη Διεθνούς Φήμης Σολίστ Αλεξίας Μουζά και το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.

Οι θύρες του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου θα ανοίξουν στις 7 το απόγευμα, για Ελεύθερη Ξενάγηση στους χώρους του.

Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ της Ελένης Ράντου

Μια Αιχμηρή Κωμωδία, Μια Παράσταση Βαθιά Ανθρώπινη! Ένα έργο που παιζόταν 3 συναπτά χρόνια με τεράστια επιτυχία!

Συναυλία Κρητικής Μουσικής με τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης παρουσιάζουν την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 21.30 ,στο ανοικτό θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» μια συναυλία στημένη και σχεδιασμένη με μεράκι , με ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος και με σκηνική παρουσία  που κεντρίζει τον ακροατή …

«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» από τη Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης

Η Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου) γιορτάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας της παρουσιάζει από την Τρίτη εως και το Σάββατο (26,27,28,29 και 30 Αυγούστου) και ώρα 21:30 στο Κηποθέατρο «Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ»την αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΩΝΑΣΗ 2014 στη Χημεία και τη Βιολογία

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου ξεκινούν στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) οι Διαλέξεις Ωνάση 2014 που είναι αφιερωμένες στη Χημεία και τη Βιολογία με κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης Ελβετό Νομπελίστα Kurt Wüthrich, στον οποίο απενεμήθη το Βραβείο Νόμπελ Χημείας 2002, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της φασματοσκοπίας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού (NMR) για τον προσδιορισμό της τρισδιάστατης δομής βιολογικών μακρομορίων.

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 στις 8μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.), ο Νομπελίστας  Kurt Wüthrich θα δώσει δημόσια ομιλία (στην Αγγλική) που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και έχει τίτλο  “Our proteins and Daily Life”.

Συναυλία Βασίλης Καζούλης - Γιάννης Νικολάου - Μιχάλης Κουνάλης

Για πρώτη φορά ο Μιχάλης Κουνάλης καλωσορίζει επί σκηνής τον Βασίλη Καζουλη και Γιάννη Νικολάου και "παντρεύουν" το έντεχνο με το ροκ και το παραδοσιακό σε μια μουσική παράσταση έκπληξη που μέσα από αυτή θα ακούσουμε τραγούδια από την νέο δουλειά του Μιχάλη Κουνάλη σε μουσική Γιάννη Νικολάου .

Επίσης θα ροκάρουμε με τα τραγούδια του Βασίλη Καζούλη ενώ ο Γιάννης Νικολάου με την κιθάρα του θα ξεδιπλώσει αναμνήσεις από το παρελθόν και όχι μόνο σαν γνήσιος Λαθρεπιβάτης του Ταξιδιού μας.

Οι τρείς εξαιρετικοί τραγουδοποιοί ενώνουν την αγάπη τους για το τραγούδι και εμφανίζονται μαζί στο Θέατρο Τεχνόπολις για να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι . Ένα μουσικό πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών αλλά και γνωστά τραγούδια φίλων τους.

Τιμή εισητηρίου :

Κανονικό 10€ | Φοιτητικό/Ανέργων : 8€

Σημεία προπώλησης από 11.08 : Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Πολυχώρος Τεχνόπολις - Χάλαβρο Μπάρ - Πολυτεχνείο καφέ

άμα βραδιάσει στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Σε μια βραδιά με Nu Jazz & Bossa Nova, Funky Soulful Jazz και Electro Afro Latin Grooves ακούσματα, θα μας παρασύρουν την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, ώρα 21.00, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, οι DJs Σπύρος Σταρίδας και Μανούσος Μπουλουκάκης.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο και το bar του Μουσείου, προτείνοντας εκλεκτά cocktails που ανταποκρίνονται στο ύφος της βραδιάς. Παράλληλα στο βορινό deck του ΙΜΚ Café/bar, υπό τον ρυθμό των μουσικών επιλογών των DJs, θα προβάλλονται επιλεγμένα αποσπάσματα της έβδομης τέχνης σε ένα ελεύθερο-δημιουργικό κολάζ.

Όσοι επισκέπτες βρεθούν με αυτή την ευκαιρία στο Ιστορικό Μουσείο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό τους στους υπαίθριους χώρους του ΙΜΚ και να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς του χώρους με το μειωμένο εισιτήριο των 3€. Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος στη νέα περιοδική έκθεση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Θέατρο για Παιδιά «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» από τις «ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ»

Οι «ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ» παρουσιάζουν την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 21.30 στο Κηποθέατρο «Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στα πλαίσια των «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014», μια μοναδική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη από τους ήρωες του σπουδαίου αυτού κειμένου της παγκόσμιας λογοτεχνίας , του «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ» σε διασκευή , κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη , σκηνικά - κοστούμια από τις Μαγικές Σβούρες, επιμέλεια κοστουμιών Δόμνας Ζαφειροπούλου, ενορχήστρωση-διασκευή Γιώργου Κωνσταντινίδη , μουσική επιμέλεια Δημήτρη Αδάμη, φωτισμοί Γιώργου Ανεστόπουλου και βοηθό σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Παππά.

ΦΙΛΟΜΕΝΑ | PHILOMENA

ΦΙΛΟΜΕΝΑ | PHILOMENA (2013) - ΠΕΜΠΤΗ 28, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΩΡΑ,  21:30

Η Michaela Schweighofer, η νέα καλλιτέχνις της ResidenceSEA, παρουσιάζει τη δουλειά της

Η ResidenceSEA παρουσιάζει τα έργα της Michaela Schweighofer με τίτλο “THIS IS WHERE I LEAVE YOU” την Πέμπτη 28 Αύγουστου, ώρα 22:00 στη ResidenceSEA στο Ηράκλειο. Θα εξακολουθήσει ζωντανή μουσική με τους TIO TRIO, ABE    SADA, NORTE και THE KANGOORS,

Συναυλία με το μουσικό σύνολο «ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014»,  την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο ανοικτό θέατρο  «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30,συναυλία με το μουσικό σύνολο «ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ» .

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE